34836_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Den som hänger på Facebook känner garanterat igen sig i veckans serie.
Charles Söderman
34833_t.jpg

Händer i helgen

Efter en sommar med ett digert programutbud börjar det bli lite lugnare om helgerna. Men förtrösta inte! På lördag ordnas danser runt om i Österbotten.
ÖP/ Cecilia Pensar

Föreningen som arbetsgivare

Vad är det som gäller då en förening anställer och avlönar personal? Alla föreningar som har funderat på att starta upp en verksamhet som kräver personal kan få svar på sina frågor under en föreläsning i Vasa i september.
ÖP

Föreningar efterlyses till marknadsföringsfilmer

Från den 6-12 oktober blir det Föreningsfestival under en hel vecka runt om i Svenskfinland. Festivalen kan upplevas i Esbo, Helsingfors, Kråkö, Kvevlax, Mariehamn, Vasa och Åbo. Temat för i år är: Lev föreningslivet! Nu söker Föreningsfestivalen föreningar som är intresserade av att delta i festivalens marknadsföringsfilmer.
ÖP

Lyriktävling på Facebook

KulturÖsterbotten och litteraturprojektet Brösttoner har precis utlyst en stor lyriktävling på Facebook. Vem som helst som vill dikta på svenska kan delta i tävlingen, som består av totalt tolv deltävlingar.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 9 med bokstäver?