45234_t.jpg

Saknar du hygienpass?

Har ni i föreningen en soppdag eller ett evenemang med middag på kommande? Då kan ni behöva hygienpass. SÖU ordnar kurs 30.9.
ÖP

Nytt nummer av ÖP

Ett nytt nummer av ÖP finns ute nu! Tidningen kan också läsas i sin helhet på nätet.
ÖP
45099_t.jpg

Ett seminarium om att vara ung och anhörig

Den 6 oktober ordnas seminariet "Ung och anhörig" i Vasa. Seminariet behandlar ämnen som berör mental ohälsa ur en anhörigs perspektiv.
ÖP
45056_t.jpg

Inför höstens evenemang på Ritz

Den ideella föreningen Skafferiet r.f. bildades i maj 2008 och är nu inne på det sjunde året i Ritzhuset. Till hösten fortsätter vår verksamhet med fullspäckat program, säger ordförande Jessica Mattila.
Matias Risikko
44966_t.jpg

Loreen till Musik&Talang

Den svenska artisten Loreen som år 2012 tog hela Europa med storm med sin eurovisionshit “Euphoria” gästar årets upplaga av Musik & Talang. Vi får se henne och många fler namnstarka personer i branschen delta både som paneldeltagare under kongressen, samt på någon av de många livescenerna i Vasa centrum.
Freja Lindeman

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 7 med bokstäver?