43277_t.jpg

Samspelt förening fyller 100

Karperö UF är föreningen som ser möjligheter i stället för problem. Målet är att fylla föreningshuset med olika aktiviteter från morgon till kväll.
Caroline Mård
43209_t.jpg

Saknar du serveringspass?

Har ni koll på att alla som serverar på föreningens tillställningar har serveringspass? Nu erbjuder SÖU en kurs för att få serveringspassen i skick till sommaren!
ÖP

SSF söker verksamhetsledare

Svenska Studieförbundet SSF är ett centralförbund för 56 finlandssvenska förbund. Förbundet söker en verksamhetsledare från och med hösten.
ÖP
43155_t.jpg

Bio i Terjärv och Kimo

Har du inga söndagsplaner? Varför inte ta med hela familjen på bio? Lokalerna i Terjärv och Kimo får dagen till ära tjäna som biosalonger.
ÖP
43127_t.jpg

Hållbar utveckling framtidens melodi

Tisdagen den 14 april var Jan Forsmark från Sverige över till Vasa och föreläste på Loftet om Transition towns-rörelsen. Föreläsningen handlade om hållbar utveckling i lokalsamhället, och vilka hot som just nu finns i våra länder.
Simone Häggdahl

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 10 med bokstäver?