Har ni goda marknadsföringsidéer?

FSU kommer att stöda amatörteatrar som har goda idéer inom marknadsföring. Med en god idé kan ni ansöka om stödet från FSU för att verkställa er plan. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras.
ÖP
42672_t.jpg

Åminne ordnar ordningsvaktskurs

Åminne Folkpark erbjuder under våren både en grund- och repetitionskurs för ordningsvakter.
ÖP
42661_t.jpg

Turen har kommit till Kvevlax

Efter ett års uppehåll är Kvevlaxrevyn tillbaka och med den äran. I fredags var det dags för premiär av #järepåtalko.
Cecilia Pensar
42635_t.jpg

Riksdagskandidater diskuterade jämställdhet

Jämställdhetsdagen infaller den 19 mars, och dagen till ära ordnade Österbottens förbunds jämställdhetsgrupp en paneldiskussion om jämställdhet med femton riksdagskandidater.
Simone Häggdahl
42596_t.jpg

Vasaborna tog ställning mot rasism

Under hela veckan pågår Röda Korsets kampanj ”Mot Rasism!” runt om i landet. En Röda Kors-lastbil kör från norr till söder för att sprida kampanjens budskap och igår gjorde den ett stopp i Vasa.
Cecilia Pensar

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 1 med bokstäver?