36180_t.jpg

Lansering av Kulturkokbok

Luckan och kulturnätverket Produforum lanserar idag Kulturkokboken. I Kulturkokboken bjuder olika skribenter på sina recept, ingredienser och tankar kring kultursamarbete och kulturutveckling. Ett lanseringstillfälle ordnas i Jakobstad 26-29.11.
ÖP
36168_t.jpg

Tillsammans blir vi faktiskt starkare

Alltså ja, det må vara en uttjatad klyscha men när det kommer till crossfit så stämmer det. En stor del i det snabba resultatet man får av att träna crossfit beror på gemenskapen och stämningen i boxen. Det är en del av träningen, att bära och heja fram varandra så att alla som tränar når sitt bästa resultat.
Ida Westerlund

Enkät om föreningarnas renoveringsbehov

Finlands Hembygdsförbund utreder föreningshusens renoveringsbehov och bidragssystemets funktion genom en enkät. Enkäten kan besvaras till och med 10 november 2014.
ÖP

Långbackapriset åt Segerstråle

Långbackapriset eller FSSMF:s dirigentpris år 2014 går till Martin Segerstråle från Åbo.
ÖP
36117_t.jpg

Bildkavalkad från Johannesgalan 2014

Årets upplaga av Johannesgalan gick av stapeln lördagen den 25 oktober i Österhankmo UF/HF. Under galan bjöds det på trerätters middag, revyinspirerat program och prisutdelning samt dans.
SÖU

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 4 med bokstäver?