34424_t.jpg

JAKOBS DAGAR – sommaren som bäst

Än en gång fylls vår stad av glada mänskor – folk som samlas för att vara tillsammans och uppleva en innehållsrik vecka.
Simone Häggdahl
34394_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckan serie är här!
Charles Söderman
34384_t.jpg

Händer i helgen

I helgen har den dansglade många sommardanser att välja mellan. För den utan taktsinne står även annat program till buds såsom American Car Meeting och byadagar runt om i nejden. Öp.fi har sammanställt en lista över helgens program.
ÖP/ Cecilia Pensar
34375_t.jpg

Den bästa affärsidén är korad

Projektet Företagsam i förening har efterlyst den bästa affärsidén och ungdomsföreningarna från Karleby i norr till Kristinestad i söder har bjudits in att delta i tävlingen. Nu när tävlingen är avslutad och juryn har bedömt bidragen står det klart att Övermark UF står för den bästa affärsidén.
Caroline Mård
34370_t.jpg

Kärlek och strider på Båskasvallen

Denna sommar har Korsholms Teater på Båskasvallen tagit sig an det välkända verket ”De tre musketörerna”. Pjäsen bjuder på mycket skratt, skickliga svärdslagsmål och flera kärleksscener.
Simone Häggdahl

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 4 med bokstäver?