Nytt nummer av ÖP

Ett nytt nummer av ÖP är nu ute. Tidningen finns även i sin helhet på nätet.
ÖP

Var med och påverka ungdomslagen

Undervisnings- och kulturministeriet (UKM) håller som bäst på och arbetar med revideringen av ungdomslagen. I detta skede efterfrågas även allmänhetens åsikter.
ÖP
34924_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Varifrån får du dina nyheter?
Charles Söderman
34923_t.jpg

Ordningsvaktskurser i Solf UF

Solf UF ordnar grund och repetitionskurser för ordningsvakter. Kursen är öppen för intresserade från andra föreningar samt övriga privatpersoner.
ÖP
34900_t.jpg

Att brinna för en kontroversiell träningsform

”Ska det där vara sport – det är ju bara sjåpande runt en stång”, ”Du skulle ha dött skamdöden om du hört vad de sa du höll på med”, ”Nej, det är inget för mig, jag är alltför osexig”, ”Alltså jag skulle nog aldrig kunna träna det eftersom jag är lärare”, ”Din pojkvän är nog lyckligt lottad som är ihop med en pole dansare”. Det här är bara några av en rad, ursäkta mitt ordval - idiotiska, och fördomsfulla kommentarer jag hört gällande min träningsform Pole Fitness eller Poledance som det också kallas.
Tina Westerlund

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 5 med bokstäver?