36945_t.jpg

Händer i helgen

December börjar närma sig och innan vi vet ordet av är det julafton igen. För att suga på julkaramellen så länge som möjligt så gäller det alltså att börja i tid. Lagom till lilla jul och första advent bjuder föreningarna på många stämningshöjande julprogram för den hugade.
ÖP/ Cecilia Pensar
36904_t.jpg

Uppåt och framåt!

Det är framförallt en sak som jag fått jobba mycket med under mina år i sadeln och det är mig själv. Det sägs att ryttare är kroppsmedvetna, vilket stämmer, för du får verkligen arbeta med dig själv, både fysiskt och psykiskt, när du rider.
Stephanie Lindberg

Andra ringen återupptar verksamheten

Styrelsen för Andra Ungdomsringen har återuppstått och ringen ska under den kommande verksamhetsperioden utveckla sin verksamhet. Andra Ungdomsringen r.f. har varit lagd på is sedan år 2000.
ÖP
36877_t.jpg

Självständig österbottnisk agenda

Dagens Finland ser helt annorlunda ut jämfört med vad som var fallet för 10-15 år sedan. Tidigare stöttepelare som skogsindustrin och Nokia-klustret har backat rejält samtidigt som statsskulden nästan fördubblats sedan år 2008.
Joakim Strand
36845_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Den här gången har Farbrorn tittat i spåkulan. Rubriken på veckans serie är frivillig tvångsfinska.
Charles Söderman

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 10 med bokstäver?