41357_t.jpg

Vörå UF testar nytt bokningssystem

Vörå UF är är en av de första föreningarna som tar SÖU:s nya platsbokningssystem i bruk. Nu kan man boka exakt den plats man tror att man ser revyn bäst ifrån.
Caroline Mård
41331_t.jpg

Hockey mer än bara träning

Vänskap är värt tusen gånger mer än en guldmedalj, men båda är något man kommer ihåg för resten av livet. Ishockey har gett mig väldigt mycket på vägen, trots att jag sist och slutligen bestämde mig för att inte sträva efter att utöva sporten på en professionell nivå.
Emma Pitkänen
41313_t.jpg

Fullspäckad sommar i Åminne

Så är äntligen sommarens program spikat! Så långt som möjligt har arrangörerna lyssnat på de åsikter som kom in från besökarna i gallupen som gjordes 2014. Fler band från Sverige, fler shower och förnyat program för ungdomar stod på önskelistan. På publikens begäran återkommer både KAJ och Lasse Stefanz 2015.
ÖP
41288_t.jpg

Arbetar tillsammans för förändring

Jag vill göra någonting som har betydelse, påverka samhället och ha en positiv verkan i människors liv, sa jag på mitt inträdesprov. För fem års universitetsstudier med en massa föreläsningar var inte min grej. Ett och ett halvt år senare är jag säker på att jag valt rätt inriktning.
Irene Hagman
41276_t.jpg

Stämninjen åp topp i Lappfjärd

I årets upplaga av Lappfjärdsrevyn varvas sketcher om lokala aktualiteter och allmänna samhällsfenomen med musik, dans och sång. Det är en fartfylld och färggrann show och publiken bjuds på många skratt under kvällen.
Cecilia Pensar

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 9 med bokstäver?