48338_t.jpg

Inspirationsresa till Stockholm

Stiftelsen Ung Kultur arrangerade i samarbete med Finlands Svenska Ungdomsförbund en inspirationsresa till Sverige för de som arbetar med kulturellt ungdomsarbete. Målet med resan var att inspirera, väcka nya tankar och idéer, samt hitta nya samarbetsparter.
Irene Hagman
48109_t.jpg

Lars Huldén hyllas i UF Svanen

Diktaren och Monåsonen Lars Huldén fyller 90 år i år. Till Huldéns ära visades i söndags premiären av filmen "Den tillfällige diktaren" och en kabaré med Huldéns texter i UF Svanen i Måon.
Cecilia Pensar

Årets första ÖP ute nu

I årets första ÖP får du bland annat läsa om vad som är på gång i förbundet, se färgsprakande bilder från årets revypremiärer och läsa om hur föreningarna som fyller jämnt tänker fira.
ÖP
48095_t.jpg

En forum för unga i Vasa

Varje onsdagskväll under våren, med start 3 februari, ordnas Träffpunkten - ett forum för unga kring välbefinnande. Programmet består av föreläsningar, diskussioner och workshops på temat välbefinnande.
SÖU
48090_t.jpg

Social dans ordnas i Vasa

I februari och mars ordnas fyra kurstillfällen i dansstilarna bugg, foxtrot och fuksu. Danskursen hålls på Folkhälsanhuset i Vasa.
SÖU

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 4 med bokstäver?