33042_t.jpg

Revykavalkad på lördag

Om du fortfarande inte har bokat biljett till årets revykavalkad börjar det bli dags att lägga på ett kol! Kvällsföreställningen är så gott som slutsåld, men till dagsföreställningen finns det biljetter kvar.
SÖU
33023_t.jpg

Omfamna vardagsmotionen

Att komma sig iväg och träna är för många ett stort steg att ta. För de som ändå lyckas göra det kan det vara den enda kroppsliga aktiviteten under dagen. Träning på gym eller en tuff löptur i all ära, men något som lätt glöms bort är tiden runt omkring själva träningen, nämligen vår vardag och vardagsaktiviteten.
Lena Törnroos
33013_t.jpg

Boosta ditt självförtroende

Torsdagen den 24 april ordnar Ungdomens Nykterhetsförbund en föreläsning för unga. Musikern Marco Luponero föreläser om hur man stärker den egna självkänslan.
SÖU
32971_t.jpg

Det brinner i Österbotten

På påsklördag brinner det i många byar runt om i Österbotten. Öp.fi listar vilka ungdomsföreningar som ordnar påskbrasa i år.
SÖU
32969_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Här får ni ett påskbrev från farbrorn!
Charles Söderman

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 3 med bokstäver?