35639_t.jpg

Ungdomsdans i Solf UF

Den 4 oktober ordnas höstens första ungdomsdans i Solf UF.
ÖP
35612_t.jpg

Pilates - träning för både kropp och själ

Jenny Ekman-Kaivonen är utbildad pilatesinstruktör. Varje onsdag under de kommande tre veckorna skriver hon om träningsformen pilates.
Jenny Ekman-Kaivonen
35582_t.jpg

Loppis i Töjby UF

Den 4-9 oktober ordnas det loppmarknad i Töjby UF. Både hugade försäljare och köpsugna besökare är välkomna att besöka loppiset.
ÖP

Reform av ungdomslag påbörjas

Revideringen av ungdomslagen går nu in i nästa skede. Kultur- och bostadsminister Pia Viitanen har tillsatt en arbetsgrupp som skall komma med förslag till en ny ungdomslag. Förslaget skall vara färdigt senast 31.5.2015.
ÖP
35521_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckans serie är här, bara att klicka fram!
Charles Söderman

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 7 med bokstäver?