36845_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Den här gången har Farbrorn tittat i spåkulan. Rubriken på veckans serie är frivillig tvångsfinska.
Charles Söderman

Kurs: Aktuellt om föreningsbeskattning

Den 27 november ordnar SFV Bildning en kurs i föreningsbeskattning på Vasa Arbis. Kursen är gratis och öppen för organisationsaktiva från såväl små föreningar som stora organisationer.
ÖP
36821_t.jpg

FN:s Barnkonvention firar 25 år

FN:s konvention om barnets rättigheter antogs den 20 november 1989 av generalförsamlingen. Det betyder att bankonventionen idag fyller 25 år.
ÖP/ Cecilia Pensar

Flagga för barnens rättigheter

Idag flaggas det för barnens rättigheter runtom i Finland. Inrikesministeriet uppmanar till allmän flaggning på Barnkonventionens dag som firas den 20 november varje år.
ÖP

Vad vill du läsa om i ÖP?

Hjälp oss att förbättra och förnya vår tidning ÖP genom att delta i en läsarundersökning. Vi lottar ut en iPad bland alla som svarar.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 4 med bokstäver?