36084_t.jpg

Karperö UF är årets förening!

Årets värdar för Johannesgalan bjöd på en festlig show då de årliga Johannesprisen delades ut. Österhankmo UF:s revygäng stod för programmet på galan som hölls lördagen den 25 oktober.
SÖU

Nya styrelsemedlemmar i SÖU

Svenska Österbottens Ungdomsförbunds höstmöte hölls lördagen den 25 oktober i Österhankmo. Under mötet valdes nya styrelsemedlemmar för de jämna ringarna och en skolungdomens representant.
SÖU

Premiär för SÖU:s bioanlägging

Varför åka in till stan då man kan se film bekvämt i lokalen? Kom och se bion demonstreras i Böle UF söndagen den 2 november.
Caroline Mård
36057_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckans fängslande serie är här!
Charles Söderman

”Vann e Nissi?”

Jeppo UF fortsätter med traditionen och bjuder de revysugna på underhållning. På lördag är det premiär för Jeporevyn 2014 ”Vann e Nissi?”.
Cecilia Pensar

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 9 med bokstäver?