50456_t.jpg

Evenemang i Valborgshelgen

Har du ännu inga planer för Valborgshelgen? Inga problem! Öp.fi har listat föreningarnas evenemang, så det är bara att välja och vraka!
ÖP
50446_t.jpg

Stjärnornas trummis besöker Musik & Talang

Han kallar sig världens mest inspelade trummis, amerikanen John “JR” Robinson, som är en av årets huvudtalare och artister på Musik & Talang i Vasa den 16-17 september.
ÖP
50307_t.jpg

Lär dig sminka för scenen

Är du intresserad av smink och peruker för scen? Vill du få inspiration och tips på hur du visuellt förverkligar olika karaktärer? Den 14-15.5 ordnas en kurs i teatersmink i Vasa.
ÖP

Delta i föreningsfestivalen

Den 3–9 oktober lyser Föreningsfestivalen upp höstmörkret i Svenskfinland. Ansökningsperioden är nu i gång, fram till den 15 maj kan föreningar ansöka om aktiveringspengar för att bli en del av Föreningsfestivalen 2016. Festivalen finns till för att erbjuda finlandssvenska föreningar en mötesplats för kunskap, utbyte av tankar, inspiration och informationsspridning.
ÖP
50123_t.jpg

Kärleksjakt till toner av country

Kärlek är svårt - både att hitta den och att behålla den. Det krävs mod för att som Dolly P. lägga sig själv i blöt och sätta in en kontaktannons i lokaltidningen. För det kan ju hända att den rätte svarar.
Caroline Mård

Läs senaste ÖP här:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver?