44683_t.jpg

Loppisrace kan också handla om välgörenhet

Sundom uf ordnar loppisrace tre gånger om året. I helgen var det dags för loppis igen och man kan ju undra hur loppisgrejerna räcker till i Sundom?
Matias Risikko
44682_t.jpg

Hur fungerar uthyrningen av SÖU:s bio?

Många föreningar undrar hur det går till då man hyr SÖU:s mobila biograf. Det är inte så svårt som man först tror. Här är en snabb guide.
Matias Risikko
44660_t.jpg

Ungdom mot rasisms lokalavdelning i Vasa ordnar en demonstration

En manifestationen för ett mångkulturellt samhälle ordnades i veckan i Helsingfors och hade 15 000 deltagare. Nu ordnas det också en mindre demonstration i Vasa den 9 augusti klockan 11 på Sandö.
Matias Risikko
44654_t.jpg

Evenemangskollen 29.7–2.8

Vad händer i veckan undrar ni? ÖP har sammanställt veckans utbud av föreningsevenemang. Sommarteatrarna börjar vara på slutrakan vad det gäller deras föreställningar så glöm inte att ta kryssa i datumen i kalendern.
ÖP
44621_t.jpg

Snäröirsdansin återkom till holmen efter 30 år

Västerhankmo UF fyller 110 år i år. I stället för att ordna en vanlig fest återupplivade föreningen danstraditionen på ön Snäröiran. Föreningen berättar hur det gick till.
Västerhankmo UF

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 1 med bokstäver?