45960_t.jpg

Lokal matdag ordnas i Kvevlax

På lördag ordnas evenemanget "Lokala mattraditioner" i Kvevlax. Fem föreningar bjuder in till en gemensam lokalproducerad matdag med skördetorg och matservering.
ÖP
45943_t.jpg

Malaxföreningar ordnar evenemang tillsammans

Nu på söndag den 11 oktober är det dags för evenemanget ”Fånga Dagen” på Malakta i Malax. Det är Malax Mittemellan Marthaförening, Övermalax Marthaförening och Malax-Petalax-Bergö 4H som står bakom arrangemanget och evenemanget är en del av den finlandssvenska föreningsfestivalen som pågår denna vecka.
Sara Snickars, ordförande Malax Mittemellan Marthaförening

Nytt nummer av ÖP

Läs senaste nytt från föreningsvärlden i ÖP 8! Bland annat kan man läsa allt om Johannesgalan, en intervju med Sune Glader och en lång rad föreningsnotiser.
ÖP
45831_t.jpg

Johannespriset: Årets förening

Årets förening är en grupp som har vidareutvecklat sin verksamhet. Nytänkande och målmedvetenhet kännetecknar deras arbete.
ÖP
45829_t.jpg

Johannespriset: Årets veteran

Årets veteran är en person som under lång tid förtroget arbetat och slitit för sin förening.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

Tillbaka
6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Siffran 6 med bokstäver?

http://www.lemminkainen.fi/asunnot/asuntohaku/muut/asunto-oy-vaasan-picnic---bostads-ab-vasa-picnic/