50928_t.jpg

Låtskrivarverkstad i Vasa

Den 28-29 maj ordnas den tvåspråkiga låtskrivarverkstaden RIMLAB i Vasa. Verkstaden är gratis och öppen för alla.
ÖP

Audition för musikalen Billy Elliot

Vasa stadsteater söker pojkar som vill medverka i musikalen Billy Elliot som sätts upp hösten 2017. På lördag 28.5 ordnas audition vid dansskolan Kipinä i Vasa.
ÖP
50836_t.jpg

Mer befogenheter till ordningsvakterna – och längre utbildning

Från och med årsskiftet 2016/2017 uppdateras lagen om ordningsvakter, vilket får konsekvenser för föreningarnas del. Det är inte enbart utbildningen för ordningsvakter som förlängs – lagen innehåller många nyanseringar som kräver kunskap och information. Glenn Hannus på Verifi berättar.
Anna Sand
50661_t.jpg

Här fyndar du i sommar

För loppis- och marknadsentusiasten utlovas goda förutsättningar för att fynda den här sommaren. Så gott som varje helg är det marknad eller loppis någonstans i Österbotten. Öp.fi har sammanställt en lista på var du fyndar i sommar.
ÖP
50501_t.jpg

Repetitionskurs för ordningsvakter

Är du i behov av att uppdatera ditt ordningsvaktskort inför sommarens evenemang? Kom då med på repetitionskurs för ordningsvakter den 14 maj i Vasa.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

6727.jpg

1920-1930-tals kläder sökes!

Publicerad 23.07.2009 kl. 09:35
Inom projektet Swing it söker nu SÖU kläder som ska användas i ett framförande. Har du tidsenliga kläder från dessa årtionden? Passa på och töm gammla lager nu.

Hej!

Jag, Jenny, söker 1920- och 30-tals kläder till dans- och teaterprojektet Swing it. Kläderna skall användas under ett framförande den 12:e september, men behöver vara mig tillhanda redan under augusti för provning. Jag är i stort behov av herrkostymer!! Men även klänningar, kjolar, hattar, hängslen, skor, byxor o.s.v. önskas. Kläderna får gärna vara av festligare modell, men allt beaktas.

Vet du med dig att du har någonting som jag skulle kunna ha nytta av hemma på din vind, vid din teaterförening/hembygdsförening, hos någon gammal släkting eller vet du vart jag skulle kunna vända mig så hör av dig!!!

Jenny Holm, projektansvarig för Swing it
Jennyh@sou.fi – 06-320 5013
 

Text: Jenny Holm, bild: Harriet Snellman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver?