36084_t.jpg

Karperö UF är årets förening!

Årets värdar för Johannesgalan bjöd på en festlig show då de årliga Johannesprisen delades ut. Österhankmo UF:s revygäng stod för programmet på galan som hölls lördagen den 25 oktober.
SÖU

Nya styrelsemedlemmar i SÖU

Svenska Österbottens Ungdomsförbunds höstmöte hölls lördagen den 25 oktober i Österhankmo. Under mötet valdes nya styrelsemedlemmar för de jämna ringarna och en skolungdomens representant.
SÖU

Premiär för SÖU:s bioanlägging

Varför åka in till stan då man kan se film bekvämt i lokalen? Kom och se bion demonstreras i Böle UF söndagen den 2 november.
Caroline Mård
36057_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckans fängslande serie är här!
Charles Söderman

”Vann e Nissi?”

Jeppo UF fortsätter med traditionen och bjuder de revysugna på underhållning. På lördag är det premiär för Jeporevyn 2014 ”Vann e Nissi?”.
Cecilia Pensar

Läs senaste ÖP här:

 

36084_t.jpg

Karperö UF är årets förening!

Årets värdar för Johannesgalan bjöd på en festlig show då de årliga Johannesprisen delades ut. Österhankmo UF:s revygäng stod för programmet på galan som hölls lördagen den 25 oktober.Läs mera »
SÖU

Nya styrelsemedlemmar i SÖU

Svenska Österbottens Ungdomsförbunds höstmöte hölls lördagen den 25 oktober i Österhankmo. Under mötet valdes nya styrelsemedlemmar för de jämna ringarna och en skolungdomens representant.Läs mera »
SÖU

Premiär för SÖU:s bioanlägging

Varför åka in till stan då man kan se film bekvämt i lokalen? Kom och se bion demonstreras i Böle UF söndagen den 2 november.Läs mera »
Caroline Mård
36057_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckans fängslande serie är här! Läs mera »
Charles Söderman

”Vann e Nissi?”

Jeppo UF fortsätter med traditionen och bjuder de revysugna på underhållning. På lördag är det premiär för Jeporevyn 2014 ”Vann e Nissi?”.Läs mera »
Cecilia Pensar

Hur ser framtidens grundskola ut?

Undervisnings- och kulturministeriet håller för tillfället på och samlar in medborgarfeedback i syfte att utveckla den finländska grundskolan. Enkäten är öppet fram till den 26 oktober. Läs mera »
ÖP
36025_t.jpg

Pidro VM 2014

Årets Pidro VM ordnas i Smedsby UF onsdagen den 29.10 kl 18. Välkomna!Läs mera »
Amanda Sigfrids