57485_t.jpg

Replot Uf rör sig mellan toppar och dalar

Fenomenala skådespelarinsatser väger upp för längden på Replot Uf:s revy ”Iskarva” och gör att den håller måttet.
Emilia Nord
57439_t.jpg

Finurlig och underhållande dramakomedi

De kallar sig själva ödmjukt för ”Övermarks egna kulturelit”, och sett till årets revypjäs kan Övermarks ungdomsförening fortsätta göra det med hedern i behåll.
Sofia Sundholm
57259_t.jpg

Evenemang i mars

Även om sportlovet är förbi erbjuds det mycket program i föreningarna. Under de kommande veckorna kan man välja mellan bland annat LAN, dans, revy, loppis, disco och pubkväll!
ÖP
57167_t.jpg

Fart och fläkt i Taklax

Revyn i Taklax firar 30-år med showen Café lé Plop. Traditionella revysketcher varvas med musikinslag och revygänget står återigen för riktigt goda sång och dansinsatser.
Jenny Nyman
57135_t.jpg

Pakko på att se Vörå UF:s revy!

Det märks att Vörå UF är vana att spela revy. Numren är lättsamma och humoristiska med glimten i ögat och pubilken är direkt med på noterna i årets revy ”PAKKO PÅ – en finlandssvensk revy”.
Malin Andtbacka

ÖP nr. 1 2017

                                                                                                          

 

I år har SÖU 110-årsjubileum och med anledning av detta har vi gett ut en extratjock jubileumstidning:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

57485_t.jpg

Replot Uf rör sig mellan toppar och dalar

Fenomenala skådespelarinsatser väger upp för längden på Replot Uf:s revy ”Iskarva” och gör att den håller måttet.Läs mera »
Emilia Nord
57439_t.jpg

Finurlig och underhållande dramakomedi

De kallar sig själva ödmjukt för ”Övermarks egna kulturelit”, och sett till årets revypjäs kan Övermarks ungdomsförening fortsätta göra det med hedern i behåll.Läs mera »
Sofia Sundholm
57259_t.jpg

Evenemang i mars

Även om sportlovet är förbi erbjuds det mycket program i föreningarna. Under de kommande veckorna kan man välja mellan bland annat LAN, dans, revy, loppis, disco och pubkväll!Läs mera »
ÖP
57167_t.jpg

Fart och fläkt i Taklax

Revyn i Taklax firar 30-år med showen Café lé Plop. Traditionella revysketcher varvas med musikinslag och revygänget står återigen för riktigt goda sång och dansinsatser.Läs mera »
Jenny Nyman
57135_t.jpg

Pakko på att se Vörå UF:s revy!

Det märks att Vörå UF är vana att spela revy. Numren är lättsamma och humoristiska med glimten i ögat och pubilken är direkt med på noterna i årets revy ”PAKKO PÅ – en finlandssvensk revy”.Läs mera »
Malin Andtbacka
56841_t.jpg

Lappfjärd Uf bjuder på gott och blandat

När premiären för ”Laffjöl runt” gick av stapeln den 25 februari gjordes det inför en nästan fullsatt lokal och knappast någon lämnade stället besviken.Läs mera »
Emilia Nord
56666_t.jpg

Sportlov i föreningarna

Under sportlovet bjuds det på mycket program i föreningarna. Revy, loppis, friluftsdagar, bio och disco är bara några av alla evenemang man kan välja mellan.Läs mera »
ÖP
56273_t.jpg

Evenemang i februari

Februari är minst sagt en aktiv månad hos våra föreningar! Trots att många håller årsmöten hinns det med allt från revy, loppis, dans och disco till konserter, föreläsningar, soppdagar och supéer. Dessutom bjuds det på konstutställningar, stand up och poesiläsning! Vad mer kan man önska sig?Läs mera »
ÖP
56121_t.jpg

Hundra år passerar revy

Alfred Backa har grottat ner sig i Finlands första hundra år, och hans upptäckter har blivit både en bok och en revy. ”Finland 100 nainting” är en hysteriskt rolig historielektion och Byarevyyn står som vanligt för idel goda skådespelarprestationer.Läs mera »
Caroline Mård
56020_t.jpg

Äktenskapliga missförstånd och kontrollbehov i Källaren

Komedin Källaren utspelar sig till stor del som namnet antyder i en källare. Källaren rymmer allt från förtroliga samtal till hemliga laster som till varje pris ska undanhållas övriga i familjen. Missförstånden och dråpligheterna avlöser varandra under pjäsens gång och får publiken att flertalet gånger vrida sig av skratt.Läs mera »
Jenny Nyman