34434_t.jpg

En seglares loggbok – del 2

Sommaren jag fyllde sju skulle vi segla från Jakobstad till Skellefteå. Mellan Kallan och Bjuröklubb fanns bara öppet hav. De enda navigationsinstrument vi hade ombord på Bambi var sjökort, penna gradskiva och linjal, en orienteringskompass och en transistorradio. Detta var långt innan mobiltelefonernas tid – långt innan GPS.
Mikael Still
34424_t.jpg

JAKOBS DAGAR – sommaren som bäst

Än en gång fylls vår stad av glada mänskor – folk som samlas för att vara tillsammans och uppleva en innehållsrik vecka.
ÖP
34394_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckan serie är här!
Charles Söderman
34384_t.jpg

Händer i helgen

I helgen har den dansglade många sommardanser att välja mellan. För den utan taktsinne står även annat program till buds såsom American Car Meeting och byadagar runt om i nejden. Öp.fi har sammanställt en lista över helgens program.
ÖP/ Cecilia Pensar
34375_t.jpg

Den bästa affärsidén är korad

Projektet Företagsam i förening har efterlyst den bästa affärsidén och ungdomsföreningarna från Karleby i norr till Kristinestad i söder har bjudits in att delta i tävlingen. Nu när tävlingen är avslutad och juryn har bedömt bidragen står det klart att Övermark UF står för den bästa affärsidén.
Caroline Mård

Läs senaste ÖP här:

 

34434_t.jpg

En seglares loggbok – del 2

Sommaren jag fyllde sju skulle vi segla från Jakobstad till Skellefteå. Mellan Kallan och Bjuröklubb fanns bara öppet hav. De enda navigationsinstrument vi hade ombord på Bambi var sjökort, penna gradskiva och linjal, en orienteringskompass och en transistorradio. Detta var långt innan mobiltelefonernas tid – långt innan GPS.Läs mera »
Mikael Still
34424_t.jpg

JAKOBS DAGAR – sommaren som bäst

Än en gång fylls vår stad av glada mänskor – folk som samlas för att vara tillsammans och uppleva en innehållsrik vecka.Läs mera »
ÖP
34394_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Veckan serie är här!Läs mera »
Charles Söderman
34384_t.jpg

Händer i helgen

I helgen har den dansglade många sommardanser att välja mellan. För den utan taktsinne står även annat program till buds såsom American Car Meeting och byadagar runt om i nejden. Öp.fi har sammanställt en lista över helgens program. Läs mera »
ÖP/ Cecilia Pensar