41376_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Hur har ni det med hockeykunskaperna?
Charles Söderman
41357_t.jpg

Vörå UF testar nytt bokningssystem

Vörå UF är är en av de första föreningarna som tar SÖU:s nya platsbokningssystem i bruk. Nu kan man boka exakt den plats man tror att man ser revyn bäst ifrån.
Caroline Mård
41331_t.jpg

Hockey mer än bara träning

Vänskap är värt tusen gånger mer än en guldmedalj, men båda är något man kommer ihåg för resten av livet. Ishockey har gett mig väldigt mycket på vägen, trots att jag sist och slutligen bestämde mig för att inte sträva efter att utöva sporten på en professionell nivå.
Emma Pitkänen
41313_t.jpg

Fullspäckad sommar i Åminne

Så är äntligen sommarens program spikat! Så långt som möjligt har arrangörerna lyssnat på de åsikter som kom in från besökarna i gallupen som gjordes 2014. Fler band från Sverige, fler shower och förnyat program för ungdomar stod på önskelistan. På publikens begäran återkommer både KAJ och Lasse Stefanz 2015.
ÖP
41288_t.jpg

Arbetar tillsammans för förändring

Jag vill göra någonting som har betydelse, påverka samhället och ha en positiv verkan i människors liv, sa jag på mitt inträdesprov. För fem års universitetsstudier med en massa föreläsningar var inte min grej. Ett och ett halvt år senare är jag säker på att jag valt rätt inriktning.
Irene Hagman

Läs senaste ÖP här:

 

41376_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Hur har ni det med hockeykunskaperna?Läs mera »
Charles Söderman
41357_t.jpg

Vörå UF testar nytt bokningssystem

Vörå UF är är en av de första föreningarna som tar SÖU:s nya platsbokningssystem i bruk. Nu kan man boka exakt den plats man tror att man ser revyn bäst ifrån.Läs mera »
Caroline Mård
41331_t.jpg

Hockey mer än bara träning

Vänskap är värt tusen gånger mer än en guldmedalj, men båda är något man kommer ihåg för resten av livet. Ishockey har gett mig väldigt mycket på vägen, trots att jag sist och slutligen bestämde mig för att inte sträva efter att utöva sporten på en professionell nivå.Läs mera »
Emma Pitkänen
41313_t.jpg

Fullspäckad sommar i Åminne

Så är äntligen sommarens program spikat! Så långt som möjligt har arrangörerna lyssnat på de åsikter som kom in från besökarna i gallupen som gjordes 2014. Fler band från Sverige, fler shower och förnyat program för ungdomar stod på önskelistan. På publikens begäran återkommer både KAJ och Lasse Stefanz 2015.Läs mera »
ÖP
41288_t.jpg

Arbetar tillsammans för förändring

Jag vill göra någonting som har betydelse, påverka samhället och ha en positiv verkan i människors liv, sa jag på mitt inträdesprov. För fem års universitetsstudier med en massa föreläsningar var inte min grej. Ett och ett halvt år senare är jag säker på att jag valt rätt inriktning.Läs mera »
Irene Hagman
41276_t.jpg

Stämninjen åp topp i Lappfjärd

I årets upplaga av Lappfjärdsrevyn varvas sketcher om lokala aktualiteter och allmänna samhällsfenomen med musik, dans och sång. Det är en fartfylld och färggrann show och publiken bjuds på många skratt under kvällen.Läs mera »
Cecilia Pensar

Berättelser från Svenskfinland efterlyses

Vad berättas i Svenskfinland? Vilka legender, sagor och skrönor finns om olika platser? Varifrån har orter fått sina namn? Vilka personer har haft betydelse för bygden? Vad berättar man för gäster från annat håll? Vilka historier vill vi föra vidare?Läs mera »
ÖP
41152_t.jpg

Stark insats av terjärvborna

På vinden i Terjärv UF:s lokal får publiken se fjolårets nyhetshändelser passera revy. Med en hjärtlig humor tar sig revygänget an både lokala och globala händelser för fyrtiofemte gången.Läs mera »
Caroline Mård
41017_t.jpg

120-åringen det slår gnistor om

Jubilaren Pörtom UF begraver förvisso banken, men har ändå all anledning att fira. ”120-åringen som gick till banken som försvann” är ännu ett mästerverk i den långa raden av revyer som Sören Storbäck regisserat genom åren.Läs mera »
Annika Lindén
40998_t.jpg

”Snurråt i snurrin”

Böle och Närpes uf fortsätter revysammarbetet och gör det med bravur. I lördags var det igen dags för premiär för Buf-Nuf. Årets upplaga av revyn heter ”Snurråt i snurrin”. Namnet syftar i huvudsak till den relativt nya rondellen i Närpes centrum men det snurrar även till sig i en hel del andra sammanhang.Läs mera »
Josip