40716_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Farbrorn önskar alla en god jul med denna serie!
Charles Söderman
40719_t.jpg

Händer i julhelgen

Nu är det inte långt kvar till julafton och i takt med att snötäcket på marken breder ut sig ökar också julstämningen. Men lägg inte allt fokus på dopparedan för med start i helgen och under hela julledigheten ordnas det massvis av trevliga julprogram i föreningarna. Öp.fi har sammanställt en lista över var och när det händer i julhelgen.
ÖP / Cecilia Pensar

Passa på att delta i vår läsarundersökning

Ännu har man några dagar på sig att svara på frågor om ÖP och öp.fi i vår läsarundersökning.
ÖP

Se mej-läger på jullovet

USM r.f. ordnar jullovsläger 29.12-30.12 i Malax. Lägret riktar sig till barn/ungdomar med erfarenhet av en förälder eller annan nära anhörig som missbrukar eller missbrukat alkohol och/eller droger.
ÖP
40651_t.jpg

Jag skulle bli astronaut när jag blev stor!

Då jag var liten, riktigt liten, innan jag hade lärt mig att skriva eller läsa fascinerades jag av astronauter. Mina ritblock fylldes av gråvita raketer med spetsiga nosar som alltid pekade uppåt. De viktigaste detaljerna på bilderna var hemlandets flagga och den kraftfulla raketelden under raketen, för till och med en femåring fattar att ju mera eld i baken man har desto längre kommer man. Då jag skulle börja på ettan hade jag siktet klart: En astronaut måste kunna läsa och räkna ordentligt, det hade Yuri Gagarin, den första människan som åkt ut i rymden sagt. Jag skulle bli lika bra som Gagarin, för jag bodde faktiskt på en gata uppkallad efter honom.
Gallina Sandås

Läs senaste ÖP här:

 

40716_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Farbrorn önskar alla en god jul med denna serie!Läs mera »
Charles Söderman
40719_t.jpg

Händer i julhelgen

Nu är det inte långt kvar till julafton och i takt med att snötäcket på marken breder ut sig ökar också julstämningen. Men lägg inte allt fokus på dopparedan för med start i helgen och under hela julledigheten ordnas det massvis av trevliga julprogram i föreningarna. Öp.fi har sammanställt en lista över var och när det händer i julhelgen. Läs mera »
ÖP / Cecilia Pensar

Passa på att delta i vår läsarundersökning

Ännu har man några dagar på sig att svara på frågor om ÖP och öp.fi i vår läsarundersökning.Läs mera »
ÖP

Se mej-läger på jullovet

USM r.f. ordnar jullovsläger 29.12-30.12 i Malax. Lägret riktar sig till barn/ungdomar med erfarenhet av en förälder eller annan nära anhörig som missbrukar eller missbrukat alkohol och/eller droger.Läs mera »
ÖP