Nytt nummer av ÖP

Ett nytt nummer av ÖP är nu ute. Tidningen finns även i sin helhet på nätet.
ÖP

Var med och påverka ungdomslagen

Undervisnings- och kulturministeriet (UKM) håller som bäst på och arbetar med revideringen av ungdomslagen. I detta skede efterfrågas även allmänhetens åsikter.
ÖP
34924_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Varifrån får du dina nyheter?
Charles Söderman
34923_t.jpg

Ordningsvaktskurser i Solf UF

Solf UF ordnar grund och repetitionskurser för ordningsvakter. Kursen är öppen för intresserade från andra föreningar samt övriga privatpersoner.
ÖP
34900_t.jpg

Att brinna för en kontroversiell träningsform

”Ska det där vara sport – det är ju bara sjåpande runt en stång”, ”Du skulle ha dött skamdöden om du hört vad de sa du höll på med”, ”Nej, det är inget för mig, jag är alltför osexig”, ”Alltså jag skulle nog aldrig kunna träna det eftersom jag är lärare”, ”Din pojkvän är nog lyckligt lottad som är ihop med en pole dansare”. Det här är bara några av en rad, ursäkta mitt ordval - idiotiska, och fördomsfulla kommentarer jag hört gällande min träningsform Pole Fitness eller Poledance som det också kallas.
Tina Westerlund

Läs senaste ÖP här:

 

Nytt nummer av ÖP

Ett nytt nummer av ÖP är nu ute. Tidningen finns även i sin helhet på nätet. Läs mera »
ÖP

Var med och påverka ungdomslagen

Undervisnings- och kulturministeriet (UKM) håller som bäst på och arbetar med revideringen av ungdomslagen. I detta skede efterfrågas även allmänhetens åsikter. Läs mera »
ÖP
34924_t.jpg

Fredag och Farbrorn

Varifrån får du dina nyheter?Läs mera »
Charles Söderman
34923_t.jpg

Ordningsvaktskurser i Solf UF

Solf UF ordnar grund och repetitionskurser för ordningsvakter. Kursen är öppen för intresserade från andra föreningar samt övriga privatpersoner.Läs mera »
ÖP
34900_t.jpg

Att brinna för en kontroversiell träningsform

”Ska det där vara sport – det är ju bara sjåpande runt en stång”, ”Du skulle ha dött skamdöden om du hört vad de sa du höll på med”, ”Nej, det är inget för mig, jag är alltför osexig”, ”Alltså jag skulle nog aldrig kunna träna det eftersom jag är lärare”, ”Din pojkvän är nog lyckligt lottad som är ihop med en pole dansare”. Det här är bara några av en rad, ursäkta mitt ordval - idiotiska, och fördomsfulla kommentarer jag hört gällande min träningsform Pole Fitness eller Poledance som det också kallas.Läs mera »
Tina Westerlund