56020_t.jpg

Äktenskapliga missförstånd och kontrollbehov i Källaren

Komedin Källaren utspelar sig till stor del som namnet antyder i en källare. Källaren rymmer allt från förtroliga samtal till hemliga laster som till varje pris ska undanhållas övriga i familjen. Missförstånden och dråpligheterna avlöser varandra under pjäsens gång och får publiken att flertalet gånger vrida sig av skratt.
Jenny Nyman
55988_t.jpg

En fars med fart och fylleri

Drinkar, champagne, äktenskapskriser och missförstånd. Det är några av beståndsdelarna i den underhållande farsen Gröna Hissen i Smedsby Uf.
Sofia Sundholm
55982_t.jpg

Hjärtlig underhållning i Terjärv

Tejvärv UF:s revy ”Navabränd” är en underhållande historia från början till slut. Sällan bjuds man som åskådare på en så jämn och proffsig revyupplevelse med förhållandevis enkla medel.
Malin Andtbacka
55834_t.jpg

Pörtom UF gör uppror!

Revyn “Ställ Er i Kö” briljerar med allsång, politisk humor och självrannsakan.
Jan Lindholm
55820_t.jpg

Bra drag i Karleby

Med 61 nyårsrevyer bakom sig ska det mycket till för att Karleby UF ska bli ”åppstellt” när ridån för årets upplaga går upp. Premiären den 5 januari får publiken att stundtals vika sig av skratt.
Caroline Mård

ÖP nr. 10 2016

                                                     

 

I år har SÖU 110-årsjubileum och med anledning av detta har vi gett ut en extratjock jubileumstidning:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

56020_t.jpg

Äktenskapliga missförstånd och kontrollbehov i Källaren

Komedin Källaren utspelar sig till stor del som namnet antyder i en källare. Källaren rymmer allt från förtroliga samtal till hemliga laster som till varje pris ska undanhållas övriga i familjen. Missförstånden och dråpligheterna avlöser varandra under pjäsens gång och får publiken att flertalet gånger vrida sig av skratt.Läs mera »
Jenny Nyman
55988_t.jpg

En fars med fart och fylleri

Drinkar, champagne, äktenskapskriser och missförstånd. Det är några av beståndsdelarna i den underhållande farsen Gröna Hissen i Smedsby Uf.Läs mera »
Sofia Sundholm
55982_t.jpg

Hjärtlig underhållning i Terjärv

Tejvärv UF:s revy ”Navabränd” är en underhållande historia från början till slut. Sällan bjuds man som åskådare på en så jämn och proffsig revyupplevelse med förhållandevis enkla medel.Läs mera »
Malin Andtbacka
55834_t.jpg

Pörtom UF gör uppror!

Revyn “Ställ Er i Kö” briljerar med allsång, politisk humor och självrannsakan.Läs mera »
Jan Lindholm
55820_t.jpg

Bra drag i Karleby

Med 61 nyårsrevyer bakom sig ska det mycket till för att Karleby UF ska bli ”åppstellt” när ridån för årets upplaga går upp. Premiären den 5 januari får publiken att stundtals vika sig av skratt.Läs mera »
Caroline Mård
55714_t.jpg

Händer i januari

Föreningarna bjuder på mycket program under årets första månad. Revyerna drar igång och det bjuds på dans, bio och föreläsningar i föreningshusen. Läs mera »
ÖP
55709_t.jpg

Familjärt i Sundom

Sundom UF:s revy ”Upponer hitodit” består av 18 nummer med sketcher och sång där man på ett lättsamt sätt skämtar om både lokala och globala händelser från det gånga året. Ändå behövs ingen större kännedom om aktuella händelser i vare sig Sundom eller den övriga världen för att hänga med i revyn.Läs mera »
Malin Andtbacka
55543_t.jpg

Revysäsongen är här!

Snart är det igen dags att bege sig ut till föreningshusen för att underhållas av årets revyer! Nytt för i år är att man kan köpa SÖU:s Revypass, ett presentkort där mottagaren själv väljer vilken revy man använder det till.Läs mera »
ÖP
55333_t.jpg

Evenemang i december

Saknar du ännu den riktiga julstämningen eller behöver du kanske ett julklappstips? Våra föreningar har lösningen och bjuder på allt från julkonserter till julmarknader!Läs mera »
ÖP
55260_t.jpg

Drömmar och magi i Jeppis

"Tärningen är kastad" är titeln på en lokalproducerad långfilm om drömmar och magi som utspelar sig i Jakobstad. Leonid Lopatin är mannen bakom filmen och han står för både manus och regi.Läs mera »
Malin Andtbacka