50928_t.jpg

Låtskrivarverkstad i Vasa

Den 28-29 maj ordnas den tvåspråkiga låtskrivarverkstaden RIMLAB i Vasa. Verkstaden är gratis och öppen för alla.
ÖP

Audition för musikalen Billy Elliot

Vasa stadsteater söker pojkar som vill medverka i musikalen Billy Elliot som sätts upp hösten 2017. På lördag 28.5 ordnas audition vid dansskolan Kipinä i Vasa.
ÖP
50836_t.jpg

Mer befogenheter till ordningsvakterna – och längre utbildning

Från och med årsskiftet 2016/2017 uppdateras lagen om ordningsvakter, vilket får konsekvenser för föreningarnas del. Det är inte enbart utbildningen för ordningsvakter som förlängs – lagen innehåller många nyanseringar som kräver kunskap och information. Glenn Hannus på Verifi berättar.
Anna Sand
50661_t.jpg

Här fyndar du i sommar

För loppis- och marknadsentusiasten utlovas goda förutsättningar för att fynda den här sommaren. Så gott som varje helg är det marknad eller loppis någonstans i Österbotten. Öp.fi har sammanställt en lista på var du fyndar i sommar.
ÖP
50501_t.jpg

Repetitionskurs för ordningsvakter

Är du i behov av att uppdatera ditt ordningsvaktskort inför sommarens evenemang? Kom då med på repetitionskurs för ordningsvakter den 14 maj i Vasa.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

50928_t.jpg

Låtskrivarverkstad i Vasa

Den 28-29 maj ordnas den tvåspråkiga låtskrivarverkstaden RIMLAB i Vasa. Verkstaden är gratis och öppen för alla. Läs mera »
ÖP

Audition för musikalen Billy Elliot

Vasa stadsteater söker pojkar som vill medverka i musikalen Billy Elliot som sätts upp hösten 2017. På lördag 28.5 ordnas audition vid dansskolan Kipinä i Vasa. Läs mera »
ÖP
50836_t.jpg

Mer befogenheter till ordningsvakterna – och längre utbildning

Från och med årsskiftet 2016/2017 uppdateras lagen om ordningsvakter, vilket får konsekvenser för föreningarnas del. Det är inte enbart utbildningen för ordningsvakter som förlängs – lagen innehåller många nyanseringar som kräver kunskap och information. Glenn Hannus på Verifi berättar.Läs mera »
Anna Sand
50661_t.jpg

Här fyndar du i sommar

För loppis- och marknadsentusiasten utlovas goda förutsättningar för att fynda den här sommaren. Så gott som varje helg är det marknad eller loppis någonstans i Österbotten. Öp.fi har sammanställt en lista på var du fyndar i sommar.Läs mera »
ÖP
50501_t.jpg

Repetitionskurs för ordningsvakter

Är du i behov av att uppdatera ditt ordningsvaktskort inför sommarens evenemang? Kom då med på repetitionskurs för ordningsvakter den 14 maj i Vasa. Läs mera »
ÖP
50456_t.jpg

Evenemang i Valborgshelgen

Har du ännu inga planer för Valborgshelgen? Inga problem! Öp.fi har listat föreningarnas evenemang, så det är bara att välja och vraka! Läs mera »
ÖP
50446_t.jpg

Stjärnornas trummis besöker Musik & Talang

Han kallar sig världens mest inspelade trummis, amerikanen John “JR” Robinson, som är en av årets huvudtalare och artister på Musik & Talang i Vasa den 16-17 september.Läs mera »
ÖP
50307_t.jpg

Lär dig sminka för scenen

Är du intresserad av smink och peruker för scen? Vill du få inspiration och tips på hur du visuellt förverkligar olika karaktärer? Den 14-15.5 ordnas en kurs i teatersmink i Vasa. Läs mera »
ÖP

Delta i föreningsfestivalen

Den 3–9 oktober lyser Föreningsfestivalen upp höstmörkret i Svenskfinland. Ansökningsperioden är nu i gång, fram till den 15 maj kan föreningar ansöka om aktiveringspengar för att bli en del av Föreningsfestivalen 2016. Festivalen finns till för att erbjuda finlandssvenska föreningar en mötesplats för kunskap, utbyte av tankar, inspiration och informationsspridning.Läs mera »
ÖP