52531_t.jpg

Händer i helgen

Klacken party, Tomatkarneval, loppisrace eller sommarteater? Helgens evenemang erbjuder något för alla!
ÖP
52526_t.jpg

En solig allsångskväll med SÖU

Sittplatserna tog snabbt slut när SÖU ordnade allsång på Bock's i Vasa. Solen sken från en klarblå himmel, och när bandet entrade scenen infann sig den rätta sommarkänslan.
ÖP
51240_t.jpg

Händer i helgen

Saknar du program för helgen? Var bara lugn, öp.fi har sammanställt en lista över var och när det händer i helgen!
ÖP
51222_t.jpg

Öppna Byars dag 11.6

Lördagen den 11 juni ordnas Öppna Byars dag runt om i Finland. Passa på att besöka er näromgivning och låt er inspireras av byaverksamheten och möjligheterna på landsbygden.
ÖP
51119_t.jpg

Dansa i sommar

Precis som tidigare somras dansas det var och varannan helg i Österbotten. ÖP har sammanställt en lista med sommarens danser.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

52531_t.jpg

Händer i helgen

Klacken party, Tomatkarneval, loppisrace eller sommarteater? Helgens evenemang erbjuder något för alla!Läs mera »
ÖP
52526_t.jpg

En solig allsångskväll med SÖU

Sittplatserna tog snabbt slut när SÖU ordnade allsång på Bock's i Vasa. Solen sken från en klarblå himmel, och när bandet entrade scenen infann sig den rätta sommarkänslan.Läs mera »
ÖP
51222_t.jpg

Öppna Byars dag 11.6

Lördagen den 11 juni ordnas Öppna Byars dag runt om i Finland. Passa på att besöka er näromgivning och låt er inspireras av byaverksamheten och möjligheterna på landsbygden.Läs mera »
ÖP
51119_t.jpg

Dansa i sommar

Precis som tidigare somras dansas det var och varannan helg i Österbotten. ÖP har sammanställt en lista med sommarens danser.Läs mera »
ÖP
51100_t.jpg

Sprillans nya serier!

SÖU har ordnat två kurser i serieteckning. ÖP:s egen serietecknare Martin Hanses har lärt ut grunderna i serieteckning åt elever i Högstadiet i Petalax och Ådalens skola. Här kan ni se elevernas alster. Läs mera »
Jan Lindholm
50928_t.jpg

Låtskrivarverkstad i Vasa

Den 28-29 maj ordnas den tvåspråkiga låtskrivarverkstaden RIMLAB i Vasa. Verkstaden är gratis och öppen för alla. Läs mera »
ÖP

Audition för musikalen Billy Elliot

Vasa stadsteater söker pojkar som vill medverka i musikalen Billy Elliot som sätts upp hösten 2017. På lördag 28.5 ordnas audition vid dansskolan Kipinä i Vasa. Läs mera »
ÖP
50836_t.jpg

Mer befogenheter till ordningsvakterna – och längre utbildning

Från och med årsskiftet 2016/2017 uppdateras lagen om ordningsvakter, vilket får konsekvenser för föreningarnas del. Det är inte enbart utbildningen för ordningsvakter som förlängs – lagen innehåller många nyanseringar som kräver kunskap och information. Glenn Hannus på Verifi berättar.Läs mera »
Anna Sand
50661_t.jpg

Här fyndar du i sommar

För loppis- och marknadsentusiasten utlovas goda förutsättningar för att fynda den här sommaren. Så gott som varje helg är det marknad eller loppis någonstans i Österbotten. Öp.fi har sammanställt en lista på var du fyndar i sommar.Läs mera »
ÖP
50501_t.jpg

Repetitionskurs för ordningsvakter

Är du i behov av att uppdatera ditt ordningsvaktskort inför sommarens evenemang? Kom då med på repetitionskurs för ordningsvakter den 14 maj i Vasa. Läs mera »
ÖP

 

http://www.ostmansmaskinservice.fi/?setlang=fi