48109_t.jpg

Lars Huldén hyllas i UF Svanen

Diktaren och Monåsonen Lars Huldén fyller 90 år i år. Till Huldéns ära visades i söndags premiären av filmen "Den tillfällige diktaren" och en kabaré med Huldéns texter i UF Svanen i Måon.
Cecilia Pensar

Årets första ÖP ute nu

I årets första ÖP får du bland annat läsa om vad som är på gång i förbundet, se färgsprakande bilder från årets revypremiärer och läsa om hur föreningarna som fyller jämnt tänker fira.
ÖP
48095_t.jpg

En forum för unga i Vasa

Varje onsdagskväll under våren, med start 3 februari, ordnas Träffpunkten - ett forum för unga kring välbefinnande. Programmet består av föreläsningar, diskussioner och workshops på temat välbefinnande.
SÖU
48090_t.jpg

Social dans ordnas i Vasa

I februari och mars ordnas fyra kurstillfällen i dansstilarna bugg, foxtrot och fuksu. Danskursen hålls på Folkhälsanhuset i Vasa.
SÖU
48047_t.jpg

Musikal om de sista människorna

Premiär för BRÄND, musikalen om de sista människorna, äger rum den 31 mars i Helsingfors. Därefter åker produktionen på turné. Produktionen samlar kring femtio ungdomar från hela Svenskfinland.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

48109_t.jpg

Lars Huldén hyllas i UF Svanen

Diktaren och Monåsonen Lars Huldén fyller 90 år i år. Till Huldéns ära visades i söndags premiären av filmen "Den tillfällige diktaren" och en kabaré med Huldéns texter i UF Svanen i Måon. Läs mera »
Cecilia Pensar

Årets första ÖP ute nu

I årets första ÖP får du bland annat läsa om vad som är på gång i förbundet, se färgsprakande bilder från årets revypremiärer och läsa om hur föreningarna som fyller jämnt tänker fira.Läs mera »
ÖP
48095_t.jpg

En forum för unga i Vasa

Varje onsdagskväll under våren, med start 3 februari, ordnas Träffpunkten - ett forum för unga kring välbefinnande. Programmet består av föreläsningar, diskussioner och workshops på temat välbefinnande.Läs mera »
SÖU
48090_t.jpg

Social dans ordnas i Vasa

I februari och mars ordnas fyra kurstillfällen i dansstilarna bugg, foxtrot och fuksu. Danskursen hålls på Folkhälsanhuset i Vasa.Läs mera »
SÖU
48047_t.jpg

Musikal om de sista människorna

Premiär för BRÄND, musikalen om de sista människorna, äger rum den 31 mars i Helsingfors. Därefter åker produktionen på turné. Produktionen samlar kring femtio ungdomar från hela Svenskfinland. Läs mera »
ÖP

Workshop för unga föreningsaktiva

Under våren ordnas workshopen "Make a change" på SÖU:s kansli. Workshopen består av fyra träffar och den riktar sig till unga som vill utveckla föreningslivet.Läs mera »
ÖP
47857_t.jpg

Intriger och förvecklingar i Smedsby UF

Lördagen den 16 januari var det dags för premiären av Smedsby UF:s komedi ”Ett mindre familjeföretag” inför ett fullsatt hus. Publiken bjöds på en inblick i en österbottnisk företagarsläkts intriger och kaotiska relationer. Läs mera »
Cecilia Pensar
47844_t.jpg

Skrattfest i Pörtom

Pörtom UF levererar en energifylld och ärlig revy. Med opolitiskt korrekta parodier på den känsliga nationalidentiteten, förvirrad sexualitet och provocerande karaktärer. Läs mera »
Jan Lindholm
47836_t.jpg

Skruvad och smart Terjärvrevy

Vill du ha en tillbakablick på det gångna året så ska du bege dig till Terjärv. Revyn ”Gäälnariängälän” behandlar lokala och globala händelser på ett skrattframkallande sätt.Läs mera »
Caroline Mård
47823_t.jpg

Lars Huldén firas i Monå

Författaren och professorn Lars Huldén växte upp i Monå, och hembygden och dialekten har följt honom genom livet. För att fira Huldéns nittioårsdag blir det en helkväll med Huldéntema på UF Svanen. Det blir premiär för filmen ”Den tillfällige diktaren – en film om Lars Huldén”, och lokala teaterförmågor uppför en kabaré med dikter, sånger och pjäsutdrag ur Huldéns produktion.Läs mera »
Caroline Mård