42809_t.jpg

Landskapsriksdagen 2015 i Pedersöre

I helgen hölls den trettonde Landsbygdsriksdagen i Pedersöre. Landskapsriksdagen samlar landsbygdsaktiva från hela Svenskfinland.
ÖP
42771_t.jpg

Pidropokalen går till Nämpnäs

SÖU:s pidrofinal gick av stapeln lördagen den 28 mars. Tio lag kämpade om titeln och efter en jämn kamp gick Nämpnäs uf 1 ut som vinnare.
Caroline Mård
42756_t.jpg

MGP söker unga låtskrivare

Är du mellan 8 och 15 år och tycker om att både sjunga och skriva låtar? Har du kanske skrivbordslådan full med egna låttexter? Då kan du söka till Melodi Grand Prix 2015.
ÖP

Har ni goda marknadsföringsidéer?

FSU kommer att stöda amatörteatrar som har goda idéer inom marknadsföring. Med en god idé kan ni ansöka om stödet från FSU för att verkställa er plan. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras.
ÖP
42672_t.jpg

Åminne ordnar ordningsvaktskurs

Åminne Folkpark erbjuder under våren både en grund- och repetitionskurs för ordningsvakter.
ÖP

Läs senaste ÖP här:

 

42809_t.jpg

Landskapsriksdagen 2015 i Pedersöre

I helgen hölls den trettonde Landsbygdsriksdagen i Pedersöre. Landskapsriksdagen samlar landsbygdsaktiva från hela Svenskfinland.Läs mera »
ÖP
42771_t.jpg

Pidropokalen går till Nämpnäs

SÖU:s pidrofinal gick av stapeln lördagen den 28 mars. Tio lag kämpade om titeln och efter en jämn kamp gick Nämpnäs uf 1 ut som vinnare.Läs mera »
Caroline Mård
42756_t.jpg

MGP söker unga låtskrivare

Är du mellan 8 och 15 år och tycker om att både sjunga och skriva låtar? Har du kanske skrivbordslådan full med egna låttexter? Då kan du söka till Melodi Grand Prix 2015. Läs mera »
ÖP

Har ni goda marknadsföringsidéer?

FSU kommer att stöda amatörteatrar som har goda idéer inom marknadsföring. Med en god idé kan ni ansöka om stödet från FSU för att verkställa er plan. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras.Läs mera »
ÖP
42672_t.jpg

Åminne ordnar ordningsvaktskurs

Åminne Folkpark erbjuder under våren både en grund- och repetitionskurs för ordningsvakter. Läs mera »
ÖP
42661_t.jpg

Turen har kommit till Kvevlax

Efter ett års uppehåll är Kvevlaxrevyn tillbaka och med den äran. I fredags var det dags för premiär av #järepåtalko.Läs mera »
Cecilia Pensar