50456_t.jpg

Evenemang i Valborgshelgen

Har du ännu inga planer för Valborgshelgen? Inga problem! Öp.fi har listat föreningarnas evenemang, så det är bara att välja och vraka!
ÖP
50446_t.jpg

Stjärnornas trummis besöker Musik & Talang

Han kallar sig världens mest inspelade trummis, amerikanen John “JR” Robinson, som är en av årets huvudtalare och artister på Musik & Talang i Vasa den 16-17 september.
ÖP
50307_t.jpg

Lär dig sminka för scenen

Är du intresserad av smink och peruker för scen? Vill du få inspiration och tips på hur du visuellt förverkligar olika karaktärer? Den 14-15.5 ordnas en kurs i teatersmink i Vasa.
ÖP

Delta i föreningsfestivalen

Den 3–9 oktober lyser Föreningsfestivalen upp höstmörkret i Svenskfinland. Ansökningsperioden är nu i gång, fram till den 15 maj kan föreningar ansöka om aktiveringspengar för att bli en del av Föreningsfestivalen 2016. Festivalen finns till för att erbjuda finlandssvenska föreningar en mötesplats för kunskap, utbyte av tankar, inspiration och informationsspridning.
ÖP
50123_t.jpg

Kärleksjakt till toner av country

Kärlek är svårt - både att hitta den och att behålla den. Det krävs mod för att som Dolly P. lägga sig själv i blöt och sätta in en kontaktannons i lokaltidningen. För det kan ju hända att den rätte svarar.
Caroline Mård

Läs senaste ÖP här:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

50456_t.jpg

Evenemang i Valborgshelgen

Har du ännu inga planer för Valborgshelgen? Inga problem! Öp.fi har listat föreningarnas evenemang, så det är bara att välja och vraka! Läs mera »
ÖP
50446_t.jpg

Stjärnornas trummis besöker Musik & Talang

Han kallar sig världens mest inspelade trummis, amerikanen John “JR” Robinson, som är en av årets huvudtalare och artister på Musik & Talang i Vasa den 16-17 september.Läs mera »
ÖP
50307_t.jpg

Lär dig sminka för scenen

Är du intresserad av smink och peruker för scen? Vill du få inspiration och tips på hur du visuellt förverkligar olika karaktärer? Den 14-15.5 ordnas en kurs i teatersmink i Vasa. Läs mera »
ÖP

Delta i föreningsfestivalen

Den 3–9 oktober lyser Föreningsfestivalen upp höstmörkret i Svenskfinland. Ansökningsperioden är nu i gång, fram till den 15 maj kan föreningar ansöka om aktiveringspengar för att bli en del av Föreningsfestivalen 2016. Festivalen finns till för att erbjuda finlandssvenska föreningar en mötesplats för kunskap, utbyte av tankar, inspiration och informationsspridning.Läs mera »
ÖP
50123_t.jpg

Kärleksjakt till toner av country

Kärlek är svårt - både att hitta den och att behålla den. Det krävs mod för att som Dolly P. lägga sig själv i blöt och sätta in en kontaktannons i lokaltidningen. För det kan ju hända att den rätte svarar.Läs mera »
Caroline Mård
50115_t.jpg

Öppna dörrar i Replot UF

På fredag ordnar Replot UF öppet hus och ungdomskväll i lokalen. Det finns möjlighet till att spela olika kort- och brädspel och så ordnas det servering. Läs mera »
ÖP
50062_t.jpg

Vårloppis i Töjby UF

Den 22-27 april finns det goda möjligheter för den shoppingsugna att göra fynd på Töjby UF:s vårloppis. Läs mera »
ÖP
49706_t.jpg

Johnnys Chinchillas bjöd på något för alla

Med endast några få stolar lediga på främre raden dämpades ljuset och Johnnys Chinchillas klev in på scenen. Ett kort intro på någon takt och sedan körde man igång ett medley med mer eller mindre kända låtar. Det var fart och fläkt från starten och publiken var med på noterna de också.Läs mera »
Magnus Crawford
49594_t.jpg

Händer i påskhelgen

Var tänds påskbrasorna i år och vilka andra evenemang står till buds under påskhelgen? Öp.fi har koll på vad som händer ute ungdomsföreningarna i påsk! Läs mera »
ÖP
49552_t.jpg

Omöjligt att hålla sig för skratt i Replot

Replots revy "Friskt Freda Hälften Förbodi" hade premiär lördagen den 19 mars. Endast tre föreställningar ges totalt så den som är intresserad av att se revyn bör snabba på.Läs mera »
Magnus Crawford