45234_t.jpg

Saknar du hygienpass?

Har ni i föreningen en soppdag eller ett evenemang med middag på kommande? Då kan ni behöva hygienpass. SÖU ordnar kurs 30.9.
ÖP

Nytt nummer av ÖP

Ett nytt nummer av ÖP finns ute nu! Tidningen kan också läsas i sin helhet på nätet.
ÖP
45099_t.jpg

Ett seminarium om att vara ung och anhörig

Den 6 oktober ordnas seminariet "Ung och anhörig" i Vasa. Seminariet behandlar ämnen som berör mental ohälsa ur en anhörigs perspektiv.
ÖP
45056_t.jpg

Inför höstens evenemang på Ritz

Den ideella föreningen Skafferiet r.f. bildades i maj 2008 och är nu inne på det sjunde året i Ritzhuset. Till hösten fortsätter vår verksamhet med fullspäckat program, säger ordförande Jessica Mattila.
Matias Risikko
44966_t.jpg

Loreen till Musik&Talang

Den svenska artisten Loreen som år 2012 tog hela Europa med storm med sin eurovisionshit “Euphoria” gästar årets upplaga av Musik & Talang. Vi får se henne och många fler namnstarka personer i branschen delta både som paneldeltagare under kongressen, samt på någon av de många livescenerna i Vasa centrum.
Freja Lindeman

Läs senaste ÖP här:

 

45234_t.jpg

Saknar du hygienpass?

Har ni i föreningen en soppdag eller ett evenemang med middag på kommande? Då kan ni behöva hygienpass. SÖU ordnar kurs 30.9.Läs mera »
ÖP

Nytt nummer av ÖP

Ett nytt nummer av ÖP finns ute nu! Tidningen kan också läsas i sin helhet på nätet. Läs mera »
ÖP
45099_t.jpg

Ett seminarium om att vara ung och anhörig

Den 6 oktober ordnas seminariet "Ung och anhörig" i Vasa. Seminariet behandlar ämnen som berör mental ohälsa ur en anhörigs perspektiv.Läs mera »
ÖP
45056_t.jpg

Inför höstens evenemang på Ritz

Den ideella föreningen Skafferiet r.f. bildades i maj 2008 och är nu inne på det sjunde året i Ritzhuset. Till hösten fortsätter vår verksamhet med fullspäckat program, säger ordförande Jessica Mattila. Läs mera »
Matias Risikko
44966_t.jpg

Loreen till Musik&Talang

Den svenska artisten Loreen som år 2012 tog hela Europa med storm med sin eurovisionshit “Euphoria” gästar årets upplaga av Musik & Talang. Vi får se henne och många fler namnstarka personer i branschen delta både som paneldeltagare under kongressen, samt på någon av de många livescenerna i Vasa centrum. Läs mera »
Freja Lindeman

Sök stöd för renovering av föreningshus

Om det finns renoveringsbehov i lokalen lönar det sig att plita ihop en ansökning till Finlands Hembygdsförbund som utlyser understöd för renovering av föreningshus. För att kunna ansöka om bidrag måste föreningshusen vara avsedda för fri medborgarverksamhet och vara i föreningens ägo.Läs mera »
ÖP
44827_t.jpg

Hur en manifestation för mångkultur blir till

"Kan vi inte ordna något i Vasa också?", det var min enkla fråga på Facebook åt de andra medlemmarna i Vasas Ungdom Mot Rasism-grupp. En enkel fråga som satte igång följdfrågorna "vem, var, när och hur?". Det dröjde inte länge innan planeringen av en manifestation för ett mångkulturellt samhälle var i full gång.Läs mera »
Marion Norrgård